divendres, 10 d’octubre del 2008

ERA TANT IMPORTANT?...CONTINUEM !!!

El mes d'octubre del 2007 l'equip del Punt Omnia JisArrels La Torrassa ens va oferir a tots i totes la possibilitat d'assistir a un taller d'Internet. Nosaltres quatre vam acceptar amb la il·lusió d'obrir-nos pas i ampliar els nostres coneixements dins aquest món apassionant.
Un dels nostres objectius va ser crear un bloc on reflectir les nostres vivències al voltant del taller de pintura, i va ser amb el seu nom que vam començar a funcionar.
Ara ja hem començat un nou curs i, per part de la nova presidència del taller de pintura, se'ns va demanar que retiréssim el nom amb el que havíem començat degut a que els nostres comentaris podrien no ser representatius de la línia del taller.
Un bloc té les seves característiques d'espontaneïtat i agilitat de comunicació i, malgrat que les nostres participacions han estat sempre firmades per cada una de les components del grup, acceptem les seves temences.
He aquí el motiu del canvi de nom del nostre bloc, encara que no ha canviat el desig de reflectir les nostres vivències al voltant del taller de pintura que és l'objectiu que ens va unir com a bloc.
Sempre quedarà la possibilitat dels comentaris.

Encarna, Francina, Isabel, Marian.

2 comentaris:

Laia Pajuelo ha dit...

Bon dia pintores al barri,

Us escric per animar-vos a seguir amb el vostre blog, ja que em sembla molt interessant, i és la mostra d'un treball fet amb il·lusió i motivació.

Un blog és un diari interactiu personal a Internet. Això vol dir que no és cap web oficial del taller de pintura, sinó de les persones que hi assisteixen. Us poso un exemple similar. En un diari o revista sempre hi col·laboren persones externes, i s'hi escriu la següent nota: El Comité Editorial (o Associació X) no es fa responsable dels continguts i opinions expressats en els treballs publicats...
De la mateixa manera, penso que seria més enriquidor que des de l'organització del Taller de Pintura es fes una web oficial, explicant el que es volgués explicar, i després hi hagués un enllaç al vostre blog. Això donaria una imatge de pluralitat, respecte, i varietat de punts de vista en veure les coses. I potser m'equivoco, però companyes, per mi això és l'art.
Enhorabona, i seguiu endavant!!!
Laia Pajuelo Sans
Presidenta de Joves per la Igualtat i la Solidaritat
Laia Pajuelo Sans

Unknown ha dit...

Hola chicas!
William Shakespeare escribió:
"si la rosa no se llamara rosa, no tendría el mismo perfume?"
Mi opinión es que el nombre no es muy importante.
Lo que importa es la comunicación, son los contenidos, lo que queréis compartir en este espacio. Tenéis toda la libertad de escribir vuestras opiniones, ideas, sueños, deseos... en internet hay espacio para todo el mundo!
La gente seguirá leyendo vuestro blog si os llamáis "jjaneslatorrassa", "pintoresalbarri" o "fulanitas"! Y vosotras tendréis la misma ilusión y estaréis orgullosas de vuestro blog con un nombre u otro, no?

- Roberto -