divendres, 7 de novembre de 2008

NO VA SER SUFICIENT...CONTINUAREM

Doncs no, no va ser suficient que canviéssim el nom del nostre bloc, que el quant a mi deixi ben clar qui som, que el post del 10 d'octubre expliqui qui no som, que acceptéssim les seves raons de que no representem a ningú més que a nosaltres mateixes i que no hem de parlar més que en el nostre nom.
No, no ha estat suficient. Se'ns ha exigit per part de la nova Presidenta del nostre taller de pintura que retirem l'adreça amb la qual entrem al bloc.
Com ja sabem tots la nostra adreça és jjaneslatorrassa i el nom del taller és Taller d'Art Josep Janés i Olivé.
La coincidència jjanes (del bloc) amb Josep Janes (del taller) és el que incomoda profundament la Sra Presidenta.
La seva insistència, malgrat les nostres explicacions del no intrusisme del qual ens acusa, ha arribat a involucrar els companys pintors del taller que ni tan sols tenen cap relació amb el món d'Internet i ha creat un ambient estrany al que ha de ser un taller de pintura.
Anar a pintar, per a la majoria de nosaltres, és una part de la nostra vida, és relaxació, és pau, és aprenentatge, és comunicació...i no podem permetre que la intolerància de ningú acabi amb tot això, ni per nosaltres ni pels altres companys.
Per aquest motiu, i després d'algunes deliberacions, hem decidit canviar la nostra adreça. Durant un temps continuarem amb la mateixa fins que tots els que ens coneixeu esteu assabentats de la nova.
Aquell dia no entrarem per jjaneslatorrassa, entrarem per senajjlatorrassa. Un món al revés (i també la nova adreça). Compreneu?... Doncs continuarem.

Encarna, Francina, Isabel, Marian