divendres, 28 de maig del 2010

FICCIONS ENFORA !

D'entre capses de cartró obertes, miralls que difuminen la nostra imatge i il·lustracions fascinants, semblen resurgir veus de la nostra literatura catalana, veus d'ara i de sempre, cent una veus que contenen històries i que han estat, d'entre d'altres, escollides per donar a conèixer la seva projecció i reconeixement internacionals. Són autors traduïts regularment a les principals llengües europees i amb una acollida excelent per la crítica arreu del món.
Ens hem de treure la mandra lingüística i, sobre tot, aquella que ens impedeix fer el petit esforç de llegir en la nostra llengua.
Si visitem l'exposició potser sortirem amb l'interés de descobrir bons llibres o, millor encara, amb el desig de gaudir de la nostra riquesa lingüística i literària.

Marian

Exposició "Ficcions enfora": La literatura exporta relats...
Palau Moja ( carrer Portaferrissa 1) 9 d'abril al 6 de juny.

divendres, 21 de maig del 2010

SIRENAS



















Estas sirenas están hechas con un pirograbador sobre madera.



Francina

CAPADOCIA




Quan les ciutats esdevenen ruïnes i el record dels temps s'esvaeix, perdura entre nosaltres l'art rupestre, l'art de les roques, l'art en el que participen l'erosió dels elements climàtics, la força de les aigües i la imaginació humana posada al servei de les seves necessitats i dels seus somnis.
El nostre somni desperta al contemplar la bellesa dels Poblats Troglodites, la fantasia de la Vall de le Fades o el Castell de Cotó (Pamukkale en turc), nom amb que es coneix l'extraordinari paisatge d'aigües termals il·luminant de blau cel les terres calcàrees.
I la nostra necessitat és poder conservar tota aquesta riquesa que ens uneix al passat i que ens apropa al futur.

Marian

diumenge, 2 de maig del 2010

DIBUJOS



















Dibujos hechos muy rápido.

Francina