divendres, 24 d’abril del 2009

ROSAS

La sensibilidad que tiene Conchita para pintar rosas me fascina porque igual pinta una rosa a pastel que al óleo. Las tonalidades que consigue mezclando colores resultan cálidas y suaves.

Isabel

SANT JORDI

Paseando entre las paradas de flores y viendo exposiciones me dio la idea de pintarlas. El dia que consiga que me salgan bien las pondré en el blog, pero nunca serán tan bonitas como las de Conxita.

Encarna

I PER SANT JORDI...






La Conxita és una de les "veteranes"del nostre taller de pintura. Fa més de 20 anys que hi forma part i va començar que encara era molt joveneta, tenia 56 anys. Va ser quan va trobar que era el moment d'omplir els espais d'un temps que s'havia anat buïdant d'altres activitats.
La seva sesibilitat intuïtiva es manifesta en allò que més li agrada, que són les flors. Sempre he sentit dir que la Conxita té "la mà trencada" pintant roses, tant en oli com a pastel.
Per aquest motiu aprofitem la Diada de Sant Jordi per a presentar aquesta petita mostra de les seves obres.

Marian

divendres, 3 d’abril del 2009

JOAQUIM MIR


Per segona vegada he visitat l'exposició de Joaquim Mir, a Caixa Forum. M'ha valgut la pena perquè m'ha ajudat a copsar la seva llum i abstracció en busca de la bellesa ideal que és l'objecte de l'art.

Marian

VISITA EXPOSICION


El miércoles pasado fuimos las cuatro compañeras a Caixa Forum para ver los cuadros del pintor Mersad Berber. Me gustaron sus caballos, las manos y pies de sus personajes, así como también su dibujo que lo encontré muy seguro.

Encarna